Το νερό, νεράκι… Όπως θα έπρεπε να είναι…


Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του ανθρώπου είναι φτιαγμένο από νερό. Άνετα θα μπορούσαμε να κάνουμε ώρες συζήτησης, για τα οφέλη του καθαρού νερού στον οργανισμό μας και κατ επέκταση στην υγεία μας. Άρα κατά κάποιο τρόπο όταν Αναφερόμαστε στο νερό,  αναφερόμαστε και στον άνθρωπο. 

Οπότε αυτό το θέμα είναι υποχρέωσή μας να το δούμε συλλογικά, καθώς θα βελτιώσει  την Υγεία και τις ζωές όλων μας. Για αυτό το λόγο περισσότερο γράφω και αυτό το άρθρο. Γιατί θυμάμαι από παιδί να σκέφτομαι πώς θα έπρεπε, όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, να  έχουν τη δυνατότητα του καθαρού νερού. 

Τι θα λέγατε να απαιτήσουμε, το νερό που καταναλώνουμε στα νοικοκυριά μας να είναι δωρεάν. Να πληρώναμε μόνο το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής. Σας φαίνεται περίεργο…Άρχισα πάλι τα όνειρα…  Όμως όταν μιλάμε για το νερό τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και υπάρχουν κι άλλα ωραία, τα οποία είναι και κατατεθειμένα στον Άρειο Πάγο…


Στην υγειά μας λοιπόν με καθαρό νεράκι όπως θα έπρεπε να είναι για όλους… Και ας διαπιστώσουμε, πως στα χέρια μας έχουμε τεράστια δύναμη και γνώση για το πώς θα κάνουμε την κοινωνία μας καλύτερη για το Μέλλον…



Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.



Οραματιζόμαστε την τέλεια λειτουργία της Κοινωνίας μας… δες εδώ!

Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς.







0 Σχόλια