Τελικά 24 η 27 γράμματα; άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ;


Κοιτάζοντας πίσω σε αυτά που θυμάμαι ως παιδί, βλέπω περίεργα πράγματα και μου δημιουργούνται πολλές ερωτήσεις, για πολλά θέματα και ίσως για κάποιους να φαίνονται περίεργα? ακόμα και σήμερα που συζητάω με μεγαλύτερους προσπαθώ να πάρω όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις. Όμως τα ερωτηματικά μου δεν απαντήθηκαν ποτέ. 
Αλλά και πάλι πως μπορώ να ανακαλύψω την αλήθεια και να ανελιχτώ ως ανθρώπινο πλάσμα όταν μου λείπουν γράμματα από το αλφάβητο μου? Ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό? Ποιος έχει την δύναμη να κάνει τέτοιο ‘’κακό’’ και από ποιον πηρέ την άδεια?

Οι αριθμοί για παράδειγμα ή ακόμα καλύτερα το αλφάβητο. Τι συμβαίνει και έσβησαν αυτά τα τρία γράμματα από την Α Ω μας; Γιατί; Με τι στόχο; Κλασικά δεν Απάντησε κανείς...  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με έπιανε και με πιάνει ακόμα  ένας ενθουσιασμός κάθε φορά που βλέπω ελληνικές επιγραφές σε αρχαία μάρμαρα, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, όσο μεγάλωνα είπα καλά δεν βλέπουν; Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιος είναι ο σκοπός τους και τη θέλουν να καταφέρουν Αφαιρώντας Αυτά τα τρία πολύ σημαντικά μας γράμματα;

Η αλήθεια είναι μόνο 1 και δεν μπορεί να κρυφτεί γιατί δημιουργεί και είναι μέσα σε όλους τους ανθρώπους, είναι μέρος της φυσιολογίας μας και όσο πιο γρήγορα ο καθένας μας αρχίσει να ακούει αυτή την αλήθεια μέσα του, τόσο πιο όμορφο και συλλογικό είναι το αποτέλεσμα για όλους που ενδιαφέρονται και το κομμάτι της πνευματικής ανάπτυξης που όλοι έχουμε αφήσει στην άκρη, γιατί πήραμε και μεγαλώσαμε με μισές αρχές και μισές αλήθειες

Τέλος όλα αυτά πλέων,  δεν υπάρχει δικαιολογία, τα έχεις όλα, όλη την αλήθεια μπροστά σου, αρκεί να στρέψεις το βλέμμα σου στην σωστή κατεύθυνση και όλες οι απαντήσεις λύνονται…..ενημερώσου και Ε.ΣΥ. ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ…..


Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης 




Για εμάς, κάποια άρθρα είναι ξεχωριστά… δες τα εδώ!

Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς.

Δες μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σου… Αιθερική Γραφή



0 Σχόλια