Ποια παιδεία ρε παιδιά, την προσοχή σας παρακαλώ…


Η παιδεία αποτελεί για την κοινωνία θεμέλιο λίθο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να  προσαρμόζεται στο πέρασμα των χρόνων. Ενώ όμως πάμε μπροστά και αυτό από μόνο του θα έδειχνε  σημάδι εξέλιξης, Η εξέλιξή μας συνεχίζεται με τον χειρότερο τρόπο. Παράγοντες στη ζωή μας όπως το οικονομικό, το στεγαστικό, το φορολογικό, απαιτούν πολύ από το χρόνο μας κάθε μέρα.

Στη σημερινή εποχή, βλέπω πολλές επιλογές των ανθρώπων με προσανατολισμό στο γκρεμό. Συνεχίζουμε να διδάσκουμε στα παιδιά μας πώς να θυμούνται συγκεκριμένα πράγματα, χωρίς να έχουμε βάλει σωστά όρια σε αυτό. Το αποτέλεσμα; Η έλλειψη γνώσης στο πώς να χειριζόμαστε καταστάσεις. Αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά μία κατάσταση, γιατί να τη θυμόμαστε; Αφού βλέπουμε το λάθος ας το διορθώσουμε, αλλά χρειαζόμαστε και εξοπλισμό…

Ωπ εξοπλισμός: Κάνοντας τεχνική δουλειά θα σας ανοίξω την καρδιά μου για το πώς βλέπω τον εξοπλισμό. Όπως στην καθημερινότητά μου,  θέλω  όλος ο εξοπλισμός μου να είναι στην ακρίβεια, έτσι θα ήθελα να υπήρχανε μηχανισμοί στην κοινωνία μας οι οποίοι θα προσαρμόζονται με όλους τους πολίτες, προσφέροντάς τους τις ίδιες γνώσεις και δυνατότητες, χωρίς κανένα κριτήριο είτε είναι οικονομικό, είτε είναι εθνικό είτε θέμα ηλικίας. 

Άρχισα πάλι να ονειρεύομαι ε; αυτά παθαίνω όταν αρχίσω να σκέφτομαι συλλογικά… Κάνοντας την έρευνα μου για να δω, πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την εκπαίδευση, ούτως ώστε να έχουμε μία πιο δημιουργική παιδεία, βρήκα κάτι πολύ σοβαρό.  



Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.



Ανακάλυψε και εσύ τον τρόπο, που μπορείς να δημιουργήσεις την ιδανική κοινωνία!!!

Δες πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις πρακτικά, στη δομή της ιδανικής κοινωνίας!!!

0 Σχόλια