Όνειρα με γερές βάσεις για ένα κόσμο υγιή:



Καλώς ή κακώς όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας ένα περιστατικό που να μας αναγκάσει να πάμε στα νοσοκομεία και έτσι ξαφνικά, η λέξη νοσοκομεία από μία λέξη που προσδιορίζει τη χρήση ενός κτιρίου για θεραπευτικούς σκοπούς προς τους πολίτες, έρχεται να γκρεμίσει ένα όνειρο που σίγουρα όλοι αυτοί που έχουν νοσηλευτεί έστω και για μία στιγμή σε ένα νοσοκομείο, οποιοδήποτε αφού βγήκαν δεν είχαν τα ίδια όνειρα με μένα.

Αυτά τα όνειρα που έχουν να κάνουν με το πόσο ο καθένας αντιλαμβάνεται τη συλλογικότητα, γιατί το πιο όμορφο και γλυκό κομμάτι είναι αυτό που η συλλογικότητα εμπνέει τη δημιουργία και έτσι μάνι μάνι βγαίνει από όλους ένα χαμόγελο, αυτό το χαμόγελο που όταν το βλέπεις σε κάποιον λες τι ωραίος άνθρωπος είναι αυτός ανεξάρτητα από το ποιος είναι και πώς είναι, άρα λοιπόν θα ήταν πολύ όμορφο στον τομέα της υγείας να τεθούν  τα πιο ονειρικά στάνταρ πού θα τα διάβαζαν 100 άτομα και που και οι 100 θα είχαν αυτό το χαμόγελο.

Όσον αφορά την Υγεία βρήκα κατατεθειμένη στον Άρειο Πάγο (αρ. πρωτ. 6199/4-9-2015), τη Λύση που θα βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο της υγείας  και θα δώσει νέους ορίζοντες ανάπτυξης, κάτι που θα θέλαμε όλοι μας. Ανακάλυψε την εδώ!


Βλέποντας τώρα και διαβάζοντας όλα αυτά σίγουρα θα περνάει από των περισσότερων το μυαλό ότι φαντάζουν όλα αυτά ως επιστημονική φαντασία, αλλά δεν μπορούμε και δεν είναι δίκαιο να προσπερνάμε τόσο σοβαρές προτάσεις και αποδείξεις. Μπορούμε να αναθέσουμε την διαχείριση για να εκτελεστούν όλα αυτά τα έργα σε ανθρώπους πραγματικά άξιους με στόχο τους τα ίδια όνειρα με μας. 

Μπαίνοντας λοιπόν σε προεκλογική περίοδο μετά από όλα αυτά που έχουμε δει για άλλη μία φορά, εννοώ όλες αυτές τις αποδείξεις ανικανότητας κάποιον είναι μία καλή αφορμή να δούμε αυτές τις προγραμματικές δηλώσεις γιατί τώρα είναι ο καιρός που πρέπει να σκεφτούμε όλοι πολύ καλά, Πού θα πάει αυτή η δύναμη που έχουμε στα χέρια μας;  Αυτός είναι ένας τρόπος φίλοι μου να μπορέσουμε ο καθένας με τη δύναμη που έχει στα χέρια του να δομήσουμε όλοι μαζί μία πιο δίκαιη υγεία!



Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης


Καρποί της Αλλαγής: Πώς Σοβαρές Πολιτικές Προτάσεις Μπορούν να Φέρουν Πραγματική Πρόοδο!




0 Σχόλια